Ilmoittautuminen kevään 2023 kirjoitusiltoihin alkaa 20.12. — tarjolla myös aloittelevien ryhmä

Ilmoittautuminen kevään 2023 kirjoitusiltoihin alkaa 20.12. — tarjolla myös aloittelevien ryhmä

Keväällä 2023 ohjaan etänä kahta kirjoitusiltojen ryhmää, jotka kokoontuvat n. kaksi kertaa kuussa. Tiistairyhmä on suunnattu aloitteleville kirjoittajille, keskiviikkoryhmä taas jo pidempään kirjoittamista harjoittaneille ja/tai julkaisua tavoitteleville, joilla on tekeillä laajempi projekti.

PS. Laita viestiä, jos mietit, kumpi ryhmä olisi sinulle parempi tai haluaisit kysyä jotakin muuta!

Tiistairyhmä (aloittelevat)

Haluaisitko kokeilla kirjoittamista ja herätellä luovuuttasi? Kaipaatko arkeesi säännöllisiä, omia kirjoitushetkiä? Aloittelevien ryhmän lempeissä kirjoitusilloissa tutustutaan luovaan kirjoittamiseen. Teemme erilaisia kirjoitusharjoituksia, jaamme lukuvinkkejä, syvennymme luovan prosessin eri vaiheisiin ja saamme tietoa esim. proosan ja runouden piirteistä. Tekstien jakaminen ja keskusteluihin osallistuminen on aina vapaaehtoista. Panostamme turvalliseen, kannustavaan ja luottamukselliseen ilmapiiriin. Kameran voi pitää Zoom-tapaamisissa auki tai kiinni.

Tapaamiset ja osallistumismaksu:

 • Tiistairyhmä kokoontuu Zoomissa
 • 10.1., 24.1., 7.2., 7.3., 21.3., 4.4., 18.4., 2.5. ja 16.5. (9 tapaamista)
 • klo 18—19.45
 • Osallistumismaksu: 110 euroa* (sis. alv)

Keskiviikkoryhmä (jatkavat)

Kirjoitatko tavoitteellisesti? Onko sinulla tekeillä tai aloitteilla laajempi kirjoitusprojekti, jonka edistämiseen kaipaisit aikaa, rutiineja ja vertaistukea? Jatkavien ryhmän tapaamisissa tehdään yhteinen lämmittelyharjoitus, saadaan aikaa kirjoittaa omaa projektia ja keskustellaan pienryhmissä ja koko ryhmän kesken kirjoittamisen osa-alueista. Ryhmältä on myös mahdollista toivoa vertaispalautteita. Panostamme turvalliseen, kannustavaan ja luottamukselliseen ilmapiiriin. Kameran voi pitää Zoom-tapaamisissa auki tai kiinni.

Tapaamiset ja osallistumismaksu:

 • Keskiviikkoryhmä kokoontuu Zoomissa
 • 11.1., 25.1., 8.2., 8.3., 22.3., 5.4., 19.4., 3.5. ja 17.5. (9 tapaamista)
 • klo 18—19.45
 • Osallistumismaksu: 110 euroa* (sis. alv)

Ilmoittautumisohjeet:

 • Ilmoittautuminen molempiin ryhmiin aukeaa tiistaina 20.12.2022. klo 18.
 • Ilmoittaudu (20.12. klo 18 alkaen) lähettämällä sähköposti osoitteeseen eeva.akerblad@gmail.com. Kerro 1) nimesi, 2) puhelinnumerosi ja 3) kumpaan ryhmään ilmoittaudut. Samalla voit kertoa, jos haluaisit laskun useammassa erässä tai sinulla on muita toiveita kurssille.
 • Huom.! Ilmoittautuminen on sitova.
 • Mikäli ryhmän minimimäärä (8) täyttyy ja kurssi toteutuu, saat sähköpostiisi laskun osallistumismaksusta* (110 euroa, sis. alv).
 • Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 16 (aloittelevien ryhmä) ja 20 (jatkavien ryhmä). 
 • Ilmoittautuminen on auki siihen saakka, että ryhmä täyttyy tai kurssi alkaa.
 • *osallistumismaksu maksetaan laskulla, joka on mahdollista jakaa 1—3 erään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s