Esiintymiset Helsingin Kirjamessuilla & Unelmien Kirjamessut -podcast

Esiinnyn Helsingin Kirjamessuilla! Perjantaina keskustellaan Tanja Tiekson kanssa Hakaniemi-lavalla klo 17, (haastattelija Taru Torikka), lauantaina Sanni Purhosen kanssa Töölö-lavalla klo 17 (haastattelija Taija Roiha).

Haastattelujen jälkeen olen signeeraamassa Kustantamo S&S:n osastolla 6m81.

Ilokseni pääsin mukaan myös Radio Helsingin ja Helsingin Kirjamessujen Unelmien Kirjamessut -podcastiin. Jakson voi kuunnella täällä.

Nähdään messuilla!

ESIINTYMISET HELSINGIN KIRJAMESSUILLA 2022

PE 28.10.
17.00 Hakaniemi
Matkalla mielikuviin

Eeva Åkerblad on kirjoittanut kielellisesti leikkisän fantasian, Huolenpitoja, jossa nainen matkustaa salaperäiseen vuoristosanatorioon. Tanja Tiekso vie kirjassaan Fantasma lukijan junamatkalle halki Euroopan ja ajatusmatkalle antiikin ja keskiajan tieteellisiin teksteihin. Keskustelu genrerajojen ja todellisuuden rajojen ylittävästä, yllätyksellisestä kirjallisuudesta.
Haastattelija: Taru Torikka

LA 29.10.
17.00 Töölö
Väkivallan ja huolenpidon sanoja

Lavalla kohtaavat hoivasta ja tavoitteellisesta rentoutumisesta esikoisteoksessaan kirjoittanut Eeva Åkerblad ja vammaisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja vähemmistöjen asemaa runon keinoin käsittelevä Sanni Purhonen. Nuoren Voiman Liiton ohjelma.
Haastattelija: Taija Roiha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s