Ilmoittautuminen kesän kirjoitusiltoihin alkaa 9.5.

Mitä?

Kesän kirjoitusilloissa kokoonnumme 1.6. alkaen joka toinen keskiviikko klo 18–19.45 kirjoittamisen äärelle.

Zoom-tapaamiset alkavat lyhyellä, virittävällä kirjoitusharjoituksella. Sen jälkeen osallistujat saavat aikaa (2 x 25 min) kirjoittaa omaa projektiaan tai esimerkiksi vapaita iltasivuja. Lopuksi kokoonnumme yhteen keskustelemaan jostakin kirjoittamiseen liittyvästä aiheesta.

Miten ilmoittautua?

Ilmoittautuminen aukeaa 9.5. klo 16. Sen jälkeen voit ilmoittautua tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 18.5.

Mikäli ryhmän minimimäärä (8) täyttyy ja kurssi toteutuu, saat sähköpostiisi laskun, jonka maksamalla varmistat ilmoittautumisesi. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ryhmän maksimikoko on 16.

Kenelle?

Kirjoitusillat sopivat kaikille, jotka kaipaavat kirjoittamiselleen säännöllisyyttä ja yhteisöllisyyttä sekä toivovat saavansa kirjoittamisen harjoittamiseen uusia näkökulmia. Ryhmä sopii niin ammatikseen kirjoittaville kuin vasta kirjoitusharrastustaan aloitteleville.

Kirjoitusiltoihin ovat tervetulleita myös kirjoittajat, joilla ei ole vielä tekeillä omaa projektia. Osallistua voi omalla tavallaan, ja niin keskusteluihin osallistuminen kuin kameran pitäminen päällä on aina vapaaehtoista.

Miksi?

Kirjoitusillat tarjoavat säännöllisen, omalle kirjoittamiselle rauhoitetun hetken. Omaan tekstiin keskittymisen lisäksi voi tutustua muihin kirjoittajiin ja saada vertaistukea.

Kirjoitusillat tarjoavat säännöllisen, omalle kirjoittamiselle rauhoitetun hetken. Omaan tekstiin keskittymisen lisäksi voi tutustua muihin kirjoittajiin ja saada vertaistukea. Kirjoitusilloissa keskitymme palautteenannon sijaan kirjoitusrutiinien luomiseen ja kirjoittamisesta keskusteluun.

Milloin?

Kirjoitusillat joka toinen keskiviikko klo 18–19.45 kesällä 2022:

1.6. | 15.6. | 29.6. | 13.7. | 27.7. | 10.8. | 24.8. | 7.9.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on yhteensä 85 euroa (sis. alv.). Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi laskun. Sen maksamisen jälkeen ilmoittautuminen on sitova.