Ryhmät kirjoittajille

Kirjoitusiltoja ja luovan kirjoittamisen viikonloppu etänä syksyllä 2021

On kirjoittamisen aika.


Syksyn etäyhteydellä kokoontuvat kirjoitusryhmät tuovat iloa, säännöllisyyttä, yhteisöllisyyttä ja lempeitä kokeiluja kirjoittamiseen.

Kirjoitusillat antavat ajan työstää omaa kirjoitusprojektia säännöllisesti ja kirjoittajayhteisön tuella.

Kirjoitusviikonloppuna irtaudutaan arjesta, herätellään omaa luovuutta ja nautiskellaan kirjoittamisen äärellä.

Kaikkien ryhmien ohjaajana toimii Eeva Åkerblad (FM, kirjallisuus), joka on luotsannut ja innostanut kirjoittajia niin sanataiteen ja kirjoittamisen ohjaajan ja opettajan, kustannustoimittajan kuin kanssakirjoittajan rooleissa.

Kirjoitusillat

Kaipaatko syksyysi säännöllisiä hetkiä, jolloin voit edistää omaa kirjoitusprojektiasi ja saada tueksesi kirjoittajayhteisön?

Mitä?

Kirjoitusilloissa kokoonnumme joka toinen keskiviikko klo 18–19.30 kirjoittamisen äärelle.

Zoom-tapaamiset alkavat kirjoittamaan virittävällä lyhyellä harjoituksella, minkä jälkeen osallistujat saavat aikaa kirjoittaa omaa projektiaan. Lopuksi on mahdollisuus jakaa ajatuksia kirjoittamisesta ja omasta tekstistä.

Kenelle?

Kirjoitusillat sopivat kaikille, jotka kaipaavat kirjoittamiselleen säännöllisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Ryhmä sopii niin ammatikseen kirjoittaville kuin vasta kirjoitusharrastustaan aloitteleville.

Kirjoitusiltoihin ovat tervetulleita myös kirjoittajat, joilla ei ole vielä tekeillä omaa projektia. Kirjoitushetkensä sytykkeenä on mahdollista käyttää ohjaajan antamaa harjoitetta.

Miksi?

Kirjoitusillat tarjoavat säännöllisen, omalle kirjoittamiselle rauhoitetun hetken. Omaan tekstiin keskittymisen lisäksi voi tutustua muihin kirjoittajiin ja saada vertaistukea.

Kirjoitusilloissa keskitymme tekstien jakamisen ja palautteenannon sijaan oman luovuuden herättelyyn. Illoissa on kuitenkin mahdollista etsiä teksteilleen lukijoita ja vertaispalautteen antajia tapaamisten ulkopuolella.

Milloin?

Kirjoitusillat syksyllä 2021

15.9.
29.9.
13.10.
27.10.
10.11.
24.11.
8.12.

keskiviikkoisin klo 18–19.30

Miten pääsen mukaan?

  • Osallistumismaksu on yhteensä 65 euroa (sis. alv).
  • Ilmoittaudut ja maksat osallistumismaksun Holvi-verkkokaupassani täällä.
  • Huom.! Jos olet jo ilmoittautunut ryhmään ennen 31.8., saat maksuohjeet erikseen.
  • Ryhmään otetaan enintään 16 osallistujaa (paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä).


Kirjoitusviikonloppu

Haluaisitko irtautua arjen kuvioista, keskittyä kirjoittamiseen ja kokoontua yhteen muiden kirjoittamisen ystävien kanssa?

Mitä?

Kirjoitusviikonloppu 8.–10.10. kuljettaa pehmeään kirjoituskuplaan.

Ohjelmassa on lempeitä kirjoitusharjoituksia ja keskusteluja Zoomin kautta. Päiviin sisältyy myös taukoja ja yksi pidempi lounastauko.

Kenelle?

Kirjoitusviikonloppu sopii kaikille, jotka haluavat herätellä luovuuttaan, rauhoittua kirjoittamisen äärelle ja tutustua muihin kirjoittajiin. Aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta ei tarvita.

Ohjatut kirjoitusharjoitukset ovat aina vapaaehtoisia, ja halutessaan harjoituksia ja aikaa voi käyttää myös oman kirjoitusprojektin edistämiseen.

Tekstien hiomisen sijaan keskitymme pehmentämään kirjoittamisen jumeja. Lähestymme kirjoittamista sallivasti ja kokeillen. Tekstien jakaminen on vapaaehtoista, eikä niitä arvioida tai arvostella.

Miksi?

Tavoitteena on irtautua arjesta sekä rentoutua ja nautiskella luovuuden ja kirjoittamisen äärellä. Samalla madallamme kirjoittamisen kynnystä, tutustumme erilaisiin materiaalin kerryttämisen ja muokkaamisen tapoihin, saamme uusia näkökulmia kirjoittamiseen – ja jaamme kirjoittamisen iloja ja hankauksia muiden osallistujien kanssa.

Milloin?

Kirjoitusviikonloppu

pe 8.10.2021 klo 18–20 Zoomissa
la 9.10.2021: klo 10–15 Zoomissa
su 10.10.2021 klo 10–15 Zoomissa

Miten pääsen mukaan?

  • Viikonlopun osallistumismaksu on 65 euroa (sis. alv).
  • Ilmoittaudut ja maksat osallistumismaksun Holvi-verkkokaupassani täällä.
  • Huom.! Jos olet jo ilmoittautunut ryhmään ennen 31.8., saat maksuohjeet erikseen.
  • Ryhmään otetaan enintään 12 osallistujaa (paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä).


Tervetuloa mukaan kirjoittamisen syksyyn!