Palvelut

Onnea on, kun oikea sana löytää paikkansa.

Autan kirjoittajia löytämään oman aikansa ja tapansa kirjoittaa, oli tavoitteena sitten omaksi iloksi kirjoittaminen tai tekstin julkaisu.

Toimin myös vapaana kirjoittajana. Omien projektien lisäksi teen monenlaisia tilaustekstejä.

Kurssit

Kaipaatko arkeesi enemmän luovuutta? Haluaisitko kirjoittaa enemmän, todemmin, syvemmin ja nautinnollisemmin? Ohjaan luovan kirjoittamisen kursseja, työpajoja ja valmennuksia verkossa ja livenä. Voiko kirjoittamista opetella, vaikka olisi jo aikuinen? Kyllä voi.

Palautepalvelu

Ammattilukijan analyyttinen palaute auttaa sinua hahmottamaan tekstisi vahvuuksia ja heikkoja kohtia. Mikä siinä on hyvää? Miten sitä voisi vielä kehittää? Saat konkreettisia kehitysehdotuksia ja työkaluja, joiden avulla voit työstää tekstiäsi eteenpäin.

Toimitus

Miten käsikirjoituksesta tulee kirja, ja vielä mahdollisimman hyvä sellainen? Yksi vastaus on: yhteistyöllä. Teen kustannustoimitusta ja tekstinhuoltoa kirjoittajille, omakustanteille, kustantamoille ja yrityksille.


”Eevalla on ihmeellinen taito löytää tekstin ydin ja auttaa kirjoittajaa sen kirkastamisessa. Palaute on tarkkanäköistä, kannustavaa, analyyttista, herkkävaistoista ja tekstiä kuuntelevaa.”


Kirjoitetaanko yhdessä?