Luovan kirjoittamisen verkkovalmennus

Kässäri kuntoon

Hinta: alkaen 350€
Aloitus: milloin vain

Onko sinulla tekeillä romaanikäsikirjoitus, nippu novelleja tai esimerkiksi omaelämäkerta, jonka työstämiseen kaipaisit tukea? Haluaisitko perusteellista palautetta, joka auttaa sinua viemään tekstiäsi eteenpäin?

Kässäri kuntoon -verkkovalmennus auttaa sinua vaihe vaiheelta kirkastamaan tekstisi tai tekstikokoelmasi tavoitetta, sisältöä ja muotoa. Ohjaajan palautteissa huomioidaan tekstisi vaihe ja laji sekä sille kuntokartoituksessa yhdessä asetetut tavoitteet. Huomiota kiinnitetään esimerkiksi sisältöön, rakenteeseen, tyyliin ja sanavalintoihin.

Kässäri kuntoon -verkkovalmennuksen vaiheet ja sisältö:

  • Kuntokartoitus: Missä vaiheessa teksti on nyt? Mitkä ovat tavoitteet ja aikataulut? Missä osa-alueessa kaipaat eniten tukea?
  • Ensimmäinen palautekierros: Mikä tekstissä toimii? Miten sitä voisi kehittää?
  • Toinen palautekierros: Miten tehdyt muutokset toimivat? Miten tekstiä voisi vielä jalostaa?
  • Jälkihoitosuunnitelma: Mitä seuraavaksi?

Verkkovalmennuksen tarkoituksena ei ole antaa sinulle lopullista arviota tekstisi laadusta vaan auttaa sinua työstämään ja kehittämään sitä vaihe vaiheelta eteenpäin kohti lopullista muotoaan. Samalla palautteet antavat sinulle välineitä, joilla voit tarkastella ja editoida omaa tekstiäsi analyyttisesti myös jatkossa.

Palautteet annetaan lähtökohtaisesti sähköpostilla, kommentteina Google Drive -dokumenttiin ja/tai Skypessä.

Valmennuksen hinta määrittyy projektisi lajin sekä laajuuden mukaan. Valmennuspakettiin ei kuulu kielenhuolto, mutta halutessasi voit tilata sen lisähintaan toisen palautekierroksen versioon.

Kiinnostaisiko verkkovalmennus?

Kerro hieman projektistasi lisää ja kysy hinta-arvio!

Jos haluat, voit lähettää tekstisi hinta-arviota varten sähköpostin liitteenä osoitteeseen eeva.akerblad(at)gmail.com.