Luovan kirjoittamisen verkkovalmennus

Kässäri kuntoon

Onko sinulla tekeillä romaanikäsikirjoitus, nippu novelleja tai esimerkiksi omaelämäkerta, jonka työstämiseen kaipaisit tukea? Haluaisitko palautepalvelun sijaan monta palautekierrosta?

Kässäri kuntoon -verkkovalmennus auttaa sinua vaihe vaiheelta kirkastamaan tekstisi tai tekstikokoelmasi tavoitetta, sisältöä ja muotoa. Ohjaajan palautteissa huomioidaan tekstisi vaihe ja laji sekä sille kuntokartoituksessa yhdessä asetetut tavoitteet. Huomiota kiinnitetään esimerkiksi sisältöön, rakenteeseen, tyyliin ja sanavalintoihin. Samalla saat tukea luovan prosessin eri vaiheisiin.

Verkkovalmennuksen vaiheet

1. Kuntokartoitus

Missä vaiheessa teksti on nyt?
Mitkä ovat tavoitteet ja aikataulut?
Mistä haluaisit palautetta? Mihin kaipaat tukea?

2. Ensimmäinen palautekierros

Mikä tekstissä toimii? Miten sitä voisi kehittää?

3. Toinen palautekierros

Miten tehdyt muutokset toimivat? Miten tekstiä voisi vielä jalostaa?

4. Jälkihoitosuunnitelma

Mitä seuraavaksi? Jos haluaisit julkaista tekstin, miten se voisi onnistua?

Miksi verkkovalmennukseen?

Kirjoittaminen on sitä, että kirjoittaja erakoituu ja tuottaa ylhäisessä yksinäisyydessään valmiin tekstin, joka julkaistaan tai piilotetaan pöytälaatikkoon. Eikun hetkinen.

Kirjoittajan ei tarvitse jäädä yksin. Niin tekstille kuin kirjoittajalle tekee hyvää, että rinnalla kulkee tukija, sparraaja, palautteenantaja, ideointikaveri, haastajakin; etenkin, jos käsikirjoituksen aikoo saada valmiiksi. Kirjoittajan kumppani tai kokonainen yhteisö voi löytyä kurssilta, kirjoittajapiiristä, kustannustoimittajasta – tai sitten verkkovalmennuksesta.

Verkkovalmennuksen tarkoituksena ei ole antaa sinulle lopullista arviota tekstisi laadusta vaan auttaa sinua työstämään ja kehittämään sitä vaihe vaiheelta eteenpäin kohti lopullista muotoaan. Samalla palautteet antavat sinulle välineitä, joilla voit tarkastella ja editoida omaa tekstiäsi analyyttisesti myös jatkossa. Valmennuksessa kehittyy paitsi tekstisi myös sinä kirjoittajana.

Osallistuminen ei ole aikaan tai paikkaan sidottua: kunhan käytössäsi on netti, voit osallistua mistä maailmankolkasta tahansa! Palautteet annetaan lähtökohtaisesti sähköpostilla, kommentteina Google Drive -dokumenttiin ja/tai Skypessä. Kysy, jos haluaisit kuitenkin mieluiten tavata kasvotusten!

Hinta

Valmennuksen hinta on alkaen 320 € (sis. alv 24%). Lopullinen hinta määrittyy projektisi lajin sekä laajuuden mukaan. Ota yhteyttä, niin lähetän sinulle hinta-arvion, joka ei vielä sido mihinkään!

Lisäpalvelut

Verkkovalmennukseen voi yhdistää myös kustannustoimituksen ja/tai kielenhuollon. Ota yhteyttä, niin mietitään, millainen paketti sopisi projektillesi!

Kiinnostaisiko verkkovalmennus?

Kerro hieman projektistasi lisää ja kysy hinta-arvio!

Jos haluat, voit lähettää tekstisi hinta-arviota varten sähköpostin liitteenä osoitteeseen eeva.akerblad(at)gmail.com.