Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Kiinni kirjoittamiseen

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Kesto: 2 kuukautta
Hinta: 90€
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikka: sähköpostisi
Ilmoittautuminen: 1.8. alkaen, ilmoittautumislomake alla

Haaveiletko kirjoittamisesta, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Tai oletko päässyt alkuun, mutta sitten jäänyt jumiin? Toivoisitko kirjoittamiseesi aikatauluja, tavoitteita, virikkeitä ja raameja?

Kiinni kirjoittamiseen -verkkokurssi auttaa hahmottamaan tavoitteitasi kirjoittajana, kirjoittamisen prosessin eri vaiheita, omaa kirjoittamista hankaloittavia tai jopa estäviä tekijöitä sekä löytämään ja pitämään kirjoittamisen iloa osana arkea.

Kuva: Eeva Åkerblad

Miten?

Kirjoittajakurssi jakaantuu neljään jaksoon, jotka ovat:

  1. Minä kirjoittajana
  2. Kirjoittamisen esteet
  3. Kirjoittamisen vaiheet
  4. Askelmerkkejä eteenpäin

Kurssi kestää yhteensä kahden kuukauden ajan. Saat kerran viikossa sähköpostiisi tehtäväpaketin, joka sisältää erilaisia matalan kynnyksen kirjoitusharjoituksia sekä jakson teemaa käsitteleviä materiaaleja. Saat myös kirjoittamiseen liittyviä luku- ja kuunteluvinkkejä.

Voit aina tehdä kurssin tehtäviä myös omassa aikataulussasi, mutta kurssi on mitoitettu ja ajoitettu niin, että tehtävät ehtii tehdä viikoittain muun elämän ohella.

Kurssin päätteeksi voit valita ja lähettää max 5 liuskan verran kurssin aikana kirjoittamiasi tekstejä kurssin opettajalle. Saat tekstistä/teksteistä palautteen, joka kuuluu kurssin hintaan. Tekstien lähettäminen palautetta varten on vapaaehtoista.

Jos milloin tahansa kurssin aikana herää jotakin kysyttävää tehtävistä tai muista kirjoittamiseen liittyvistä asioista, voit lähettää opettajalle sähköpostia.

Kenelle?

Kurssi sopii niin aloittelevalle kuin jo pidempään harrastaneelle tai ammattimaisesti toimivalle kirjoittajille, joka kaipaa kirjoittamiseensa uutta virtaa ja rutiinia.

Verkkokurssi tarjoaa sopivasti sekä vapautta, itsenäisyyttä että raameja. Voit aina itse päättää, paljonko käytät aikaa viikoittain saamiisi tehtäviin. Kurssille on helppo osallistua mistä päin maailmaa tahansa: tarvitset vain sähköpostin ja nettiyhteyden. Voit itse päättää, milloin aloitat kurssin. Toisaalta kahden kuukauden kesto tarjoaa mahdollisuuden keskittyä kirjoittamiseen tietyn, rajatun ajan.

Voit haastaa itseäsi kirjoittajana juuri niin paljon kuin itse haluat ja tehdä tehtävät omalla tavallasi. Pääpaino on kaunokirjallisuudessa, mutta kurssi tarjoaa virikkeitä myös vaikkapa asiatekstejä työkseen kirjoittaville, bloggareille tai opinnäytetöiden tekijöille.

Miksi?

Kurssin tavoitteena on auttaa:

  • Tuomaan kirjoittamista osaksi arkea
  • Hahmottamaan kirjoittamisen prosessin eri vaiheita
  • Näkemään ja purkamaan kirjoittamisen esteitä
  • Tutustumaan itseen kirjoittajana
  • Asettamaan kirjoittamiselle tavoitteita ja aikatauluja

Kuka opettaa?

Kurssin materiaalit on tehnyt minä, Eeva Åkerblad (FM). Olen kirjoittaja, kirjoittamisen opettaja, freelancer-kustannustoimittaja ja tuleva esikoiskirjailija, jolla on kokemusta kirjoittajien innostamisesta ja tukemisesta niin verkossa kuin livenä.

Miten ilmoittautua?

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen sovit aloitusajan ja aikataulun yhdessä ohjaajan kanssa ja maksat kurssimaksun.

Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä kerättävää nimeä tai sähköpostiosoitetta ei käytetä muihin tarkoituksiin tai luovuteta eteenpäin. 

Jos haluat kysyä lisää kurssista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen eeva.akerblad(at)gmail.com tai viestin alla olevalla lomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa!

PS. Onko sinulla jo työn alla projekti, jonka työstämiseen kaipaisit tukea? Katso Kässäri kuntoon -verkkovalmennus! Vai kaipaisitko lähinnä palautetta tai kustannustoimitusta jo kirjoittamaasi tekstiin? Kurkkaa palautepalveluni tai ota yhteyttä!

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen on sitova. Saat maksuohjeet ilmoittautumisesi varmistusviestin yhteydessä. Pidätetään oikeudet muutoksiin.