Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Kiinni kirjoittamiseen

Hinta: 180€
Aika: kurssin kesto 1 kk, aloitusaika sopimuksen mukaan
Ilmoittautuminen: lomake alla

Haaveiletko kirjoittamisesta, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Tai oletko päässyt alkuun, mutta sitten jäänyt jumiin? Kaipaisitko palautetta ja tukea kirjoittamisen ohjaajalta?

Kiinni kirjoittamiseen -verkkokurssi auttaa hahmottamaan kirjoittamisen prosessin eri vaiheita, omaa kirjoittamista hankaloittavia tai jopa estäviä tekijöitä sekä löytämään ja pitämään kirjoittamisen iloa osana arkea.

Yksilöohjauksena toteutettava, kahden kuukauden mittainen verkkokurssi koostuu viikoittaisista matalan kynnyksen kirjoitusharjoituksista. Harjoitusten tavoitteena on vapauttaa tekstin tuottamista ja auttaa etsimään itselle parhaiten sopivia tapoja ja lajeja kirjoittaa. Saat myös kirjoittamiseen liittyviä luku- ja kuunteluvinkkejä.

Osan teksteistä jää sinulle, osa palautetaan ohjaajan kommentoitavaksi. Palautteet eivät ole kritiikkejä vaan apuvälineitä, joiden avulla voit halutessasi työstää tekstiäsi eteenpäin.

Halutessasi saat myös palautteen kurssin ulkopuolella kirjoittamastasi tekstikokonaisuudesta (max. 10 liuskaa). Palaute sisältyy kurssin hintaan.

Itsenäisesti suoritettava kurssi sopii niin aloitteleville kuin jo pidempään harrastaneille kirjoittajille. Voit haastaa itseäsi kirjoittajana juuri niin paljon kuin itse haluat. Pääpaino on ns. luovassa kirjoittamisessa (proosa, runous, draama), mutta kurssi tarjoaa virikkeitä myös vaikkapa asiatekstejä työkseen kirjoittaville, bloggareille tai opinnäytetöiden tekijöille.

Kurssin tavoitteena on auttaa:

  • Pääsemään kirjoittamisen prosessissa alkuun
  • Näkemään ja purkamaan kirjoittamisen esteitä
  • Opettelemaan oman tekstin jakamista ja eteenpäin työstämistä kurssin ohjaajan palautteen avulla

Ilmoittautumisen jälkeen sovit aloitusajan yhdessä kurssin ohjaajan kanssa.

Jos haluat kysyä lisää kurssista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen eeva.akerblad(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

PS. Onko sinulla jo työn alla projekti, jonka työstämiseen kaipaisit tukea? Katso Kässäri kuntoon -verkkovalmennus!

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen on sitova. Saat maksuohjeet ilmoittautumisesi varmistusviestin yhteydessä. Pidätetään oikeudet muutoksiin.