Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Kiinni kirjoittamiseen

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Hinta: 180€ (sis. alv)
Aika: kurssin kesto 1-2 kk, aloitusaika ja tahti sopimuksen mukaan
Ilmoittautuminen: osta kurssi suoraan verkkokaupasta tai ilmoittaudu ensin alla

Haaveiletko kirjoittamisesta, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Tai oletko päässyt alkuun, mutta sitten jäänyt jumiin? Kaipaisitko palautetta ja tukea kirjoittamisen ohjaajalta?

Kiinni kirjoittamiseen -verkkokurssi auttaa hahmottamaan kirjoittamisen prosessin eri vaiheita, omaa kirjoittamista hankaloittavia tai jopa estäviä tekijöitä sekä löytämään ja pitämään kirjoittamisen iloa osana arkea.

Kuva: Eeva Åkerblad

Miten?

Kurssi jakaantuu neljään jaksoon, jotka ovat:

  1. Minä kirjoittajana
  2. Kirjoittamisen esteet
  3. Kirjoittamisen vaiheet
  4. Askelmerkkejä eteenpäin

Jokaisen jakson alussa saat tehtäväpaketin, joka sisältää erilaisia matalan kynnyksen kirjoitusharjoituksia sekä jakson teemaa käsitteleviä materiaaleja. Saat myös kirjoittamiseen liittyviä luku- ja kuunteluvinkkejä.

Osa teksteistä jää sinulle, osa palautetaan ohjaajan kommentoitavaksi. Palautteet eivät ole kritiikkejä vaan apuvälineitä, joiden avulla voit halutessasi työstää tekstiäsi eteenpäin.

Halutessasi saat myös palautteen vapaavalintaisesta, kirjoittamastasi tekstikokonaisuudesta (max. 10 liuskaa), kunhan palautat sen viimeistään 2 kuukautta kurssin päättymisen jälkeen. Palaute sisältyy kurssin hintaan.

Kenelle?

Kurssi sopii niin aloitteleville kuin jo pidempään harrastaneille kirjoittajille. Verkkokurssille on helppo osallistua mistä päin maailmaa tahansa: tarvitset vain sähköpostin ja nettiyhteyden.

Voit haastaa itseäsi kirjoittajana juuri niin paljon kuin itse haluat. Pääpaino on ns. luovassa kirjoittamisessa (proosa, runous, draama), mutta kurssi tarjoaa virikkeitä myös vaikkapa asiatekstejä työkseen kirjoittaville, bloggareille tai opinnäytetöiden tekijöille.

Miksi?

Kurssin tavoitteena on auttaa:

  • Pääsemään kirjoittamisen prosessissa alkuun
  • Näkemään ja purkamaan kirjoittamisen esteitä
  • Opettelemaan oman tekstin jakamista ja eteenpäin työstämistä kurssin ohjaajan palautteen avulla

Miten ilmoittautua?

Ilmoittaudu kurssille ostamalla kurssi suoraan verkkokaupasta tai alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen sovit aloitusajan yhdessä kurssin ohjaajan kanssa. Voit itse päättää, haluatko käydä kurssin tiiviimmin (kuukausi) vai väljemmin (2 kuukautta).

Jos haluat kysyä lisää kurssista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen eeva.akerblad(at)gmail.com tai viestin alla olevalla lomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa!

PS. Onko sinulla jo työn alla projekti, jonka työstämiseen kaipaisit tukea? Katso Kässäri kuntoon -verkkovalmennus!

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittautuminen on sitova. Saat maksuohjeet ilmoittautumisesi varmistusviestin yhteydessä. Pidätetään oikeudet muutoksiin.