Kirjoittajalle

Tarjoan yksittäisille kirjoittajille palaute- ja tekstinhuoltopalveluita sekä kirjoittajavalmennusta. Saat hintatiedot lähettämällä alla olevalla lomakkeella hieman lisätietoja toiveistasi ja tekstistäsi.

Palautepalvelu

Palautepalvelu tarjoaa huolellisen ja paneutuneen kirjallisen palautteen tekstistäsi. Palaute auttaa työstämään tekstiä eteenpäin ja näkemään vahvuuksiasi ja kehityskohteitasi kirjoittajana. Saat palautetta niin sisällön, rakenteen kuin kielen suhteen tekstilaji huomioiden.

Kirjoittajavalmennus

Kahdenkeskinen kirjoittajavalmennus on suunnattu kirjoittajille, jotka kaipaavat tukea luovuuden jumeissa harrastuksessaan tai ammatissaan. Lähtökohtaisesti se koostuu tavoitteiden kirkastamisesta, kirjoitusharjoituksista, valmiista tekstistä annetusta palautteesta sekä sähköpostikeskusteluista ja/tai Skype-puheluista ohjaajan kanssa.

Tekstinhuoltopalvelu

Tilatessasi tekstinhuoltopalvelun saat tekstisi (esimerkiksi opinnäytetyön, gradun, väitöskirjan tai omakustanneteoksen) kielellisesti hiottuna takaisin. Huoltoon voidaan laittaa pelkästään oikeakielisyys tai myös yleinen sujuvuus ja rakenne.

 

Yhteydenottolomake