Kurssit ja työpajat

Tulevat:

Kevään 2023 ryhmät

Tiistairyhmä (aloittelevat)

Haluaisitko kokeilla kirjoittamista ja herätellä luovuuttasi? Kaipaatko arkeesi säännöllisiä, omia kirjoitushetkiä? Aloittelevien ryhmän lempeissä kirjoitusilloissa tutustutaan luovaan kirjoittamiseen. Teemme erilaisia kirjoitusharjoituksia, jaamme lukuvinkkejä, syvennymme luovan prosessin eri vaiheisiin ja saamme tietoa esim. proosan ja runouden piirteistä.

Keskiviikkoryhmä (jatkavat)

Kirjoitatko tavoitteellisesti? Onko sinulla tekeillä tai aloitteilla laajempi kirjoitusprojekti, jonka edistämiseen kaipaisit aikaa, rutiineja ja vertaistukea? Jatkavien ryhmän tapaamisissa tehdään yhteinen lämmittelyharjoitus, saadaan aikaa kirjoittaa omaa projektia ja keskustellaan pienryhmissä ja koko ryhmän kesken kirjoittamisen osa-alueista.

Menneet

Syksyn 2022 ryhmät

Syksyn kirjoitusillat

Syksyn kirjoitusilloissa kokoonnumme 21.9. alkaen joka toinen keskiviikko klo 18–19.45 kirjoittamisen äärelle. Zoom-tapaamisissa tehdään lämmittelevä kirjoitusharjoitus, saadaan aikaa kirjoittaa omaa projektia ja keskustellaan kirjoittamisesta. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 9.9. klo 16.

Kesän 2022 ryhmät

Kesän kirjoitusillat

Kesän kirjoitusilloissa kokoonnumme 1.6. alkaen joka toinen keskiviikko klo 18–19.45 kirjoittamisen äärelle. Zoom-tapaamisissa tehdään lämmittelevä kirjoitusharjoitus, saadaan aikaa kirjoittaa omaa projektia ja keskustellaan kirjoittamisesta. Ilmoittautuminen alkaa 9.5.

Kevään 2022 ryhmät

Lupa kirjoittaa -kirjoitusviikonloppu 18.—20.2.

Leppeällä etäretriitillä heräteltiin omaa luovuutta ja tutustuttiin omaan kirjoittajuuteen ja muihin kirjoittajiin.

Kevään kirjoitusillat

Joka toinen keskiviikko etänä pidettävät kirjoitusillat antavat ajan työstää omaa kirjoitusprojektia säännöllisesti ja kirjoittajayhteisön tuella. Kevään kirjoitusiltojen ryhmä on täynnä. Pysy kuulolla syksyn 2022 tulevista ryhmistä!


Haluaisitko ajantasaista tietoa tulevista kursseista ja ryhmistä? Tilaa Eevan kuukausikirje täältä.

Kaikkien ryhmien ohjaajana toimii Eeva Åkerblad (FM, kirjallisuus), joka on luotsannut ja innostanut kirjoittajia niin sanataiteen ja kirjoittamisen ohjaajan ja opettajan, kustannustoimittajan kuin kanssakirjoittajan rooleissa.


Luovan kirjoittamisen tilauskurssit ja -työpajat

Ohjaan lapsille, nuorille ja aikuisille monenlaisia luovan kirjoittamisen tilauskursseja ja -työpajoja sekä etäyhteydellä että paikan päällä.

Työpajan tai pidemmän kurssin aihe voi olla esimerkiksi:

  • luova kirjoittaminen ja sanataide yleisesti
  • kirjoittamisen prosessi
  • kirjoittamisen esteet
  • proosa- tai runokäsikirjoituksen työstäminen
  • kirjalliset hybridit
  • sanataide menetelmänä
  • havainnointi ja ihmettely kirjoittamisen voimavaroina

Olisitko kiinnostunut tilaamaan kurssin yhdistyksellesi tai yrityksellesi? Ota yhteyttä!